Inneklima-eksperten

Samarbeidspartnere

Våre boligaggregater er produsert i Norge av:

Covent AS, har gjennom flere tiår vært Norges største produsent av komplette ventilasjonsanlegg, aggregater og roterende gjenvinning. Covent AS er Eurovent-sertifisert og den produktutviklingen og teknologien som Covent er kjent for finner du i Covent boligaggregater som blir markedsført under BoComfort Boligventilasjon – Sunn Fornuft.

Covent var først i verden med å lage roterende varmevekslere i aluminium, og har nå videreutviklet den roterende varmeveksleren og tilpasset denne for boligaggregater. Varmeveksleren/gjenvinneren har en virkningsgrad på 87–90%, slik at tilleggsvarme som varmepumper, ovner og radiatorer for oppvarming av ventilasjonsluften blir unødvendig, spesielt i sørlige deler av Norge.
Klikk på logoen for ytterligere informasjon om Covent.

 Vår samarbeidspartner for kanaler, utstyr og ventiler:

Lindab leverer kanalene vi fører i BoComfort. De fokuserer på produktutvikling og kontinuerlig forbedring, både i produkter og løsninger som skal gjør din hverdag bedre. Lindab har som mål å øke kvaliteten på ditt innemiljø, slik at du og din familie kan få et optimalt inneklima og et friskt hjem.

Klikk på logoen under for ytterligere informasjon om Lindab.


 Samarbeidspartner i byggeprosessen:

Byggsupport gir deg den bistanden du trenger i byggeprosessen. Via Byggsupport får du rådgivning innen bygg og tekniske spørsmål, bistand gjennom hele prosjekt og planprosessen, bistand i anbudsprosessen og søkeprosessen, utførelse, snekker, byggledelse og mye mer.
Klikk på logoen under for ytterligere informasjon om Byggsupport.

Vår samarbeidspartner på sentralstøvsugere:

IPC Foma leverer sentralstøvsugere av høy standard som er ergonomiske, brukervennlige og stillegående og rengjører hjemmet på et profesjonelt nivå. Hos BoComfort kan du få et komplett støvsugeranlegg som enkelt kan monteres selv, eller få hjelp til å montere anlegget av oss.
Klikk på logoen under for ytterligere informasjon om IPC Foma.

For oss i BoComfort er det viktig at du skal være trygg på produktene som leveres er av god kvalitet og at du får den servicen du trenger. Klikk på hvert enkelt bilde under for å få ytterligere informasjon og detaljer rundt våre øvrige samarbeidspartnere.


Kontakt oss på telefon 97 690 690 for en ventilasjonsprat.
Sentral godkjenning for prosjektering, utførelse og kontroll

Design & Solution by Dots | Makeweb/4.1