OM OSS

BKM AS er et Byggkonsulentfirma med tilholdssted i Kristiansand.

 

Byggeforskriften har endret seg og TEK 10 rev.15 sier at alle nye boliger skal ha balansert ventilasjon med varmegjenvinning på minst 80 prosent.  Viften skal ha en SFP faktor på 1,5.  I samarbeid med Covent AS, tilbyr vi balansert Boligventilasjon.

Vi har gode og dokumenterte løsninger på balansert ventilasjon for leiligheter, boliger, barnehager, omsorg og seniorboliger. Våre ventilasjonsanlegg kan gjenvinne varmen på opptil 90%, med en SFP faktor under 1,5, hvilket er godt innenfor kravet i TEK 10 rev.15 som gikk i full kraft 1.1.2017.

Vi hjelper deg å møte kravene i TEK10-rev.15 med et sunt og godt innemiljø.

Vi tar hånd om alt fra A-Å og tilbyr enkle, men optimale, løsninger innen rådgivning, prosjektering, montasje, igangkjøring, innregulering.

Vi har også gode løsninger på balansert ventilasjon for deg som skal fornye og rehabilitere boligen, i tillegg til gode filter- og serviceavtaler.

BoComfort – Sunn Fornuft:

  • Balansert luft og et godt inneklima
  • Gjenvinner 90% av varmen i ventilasjonsluften
  • Luften i huset skiftes ut kontinuerlig
  • Ren, filtrert og temperert tilluft
  • Høy komfort og trekkfri ventilasjon
  • Dokumenterte systemer, innreguleringsprotokoller og driftsmanualer
  • Tilfredsstiller byggeforskriftene, krav i den nye TEK 10 rev 15 og passivhus-standarden

Kontakt oss for en ventilasjonsprat, så gir vi deg et konkurransedyktig tilbud og en forutsigbar pris som inkluderer alt fra A-Å.

Ønsker du å bli vår forhandler i ditt distrikt.? – Se fanen «Bli forhandler» og ta kontakt.

BoComfort har også sentral godkjenning for prosjektering, utførelse, TK2 og kontroll av lufttetthet i bolig. Link til godkjenningsbevis. Vi er vurdert til AA i Bisnodes anerkjente ratingsystem, hvilket vil si at vi er et veletablert foretak med en god og tilfredsstillende økonomi, og ingen negativ informasjon notert på foretaket. Klikk på lenken under for mer informasjon om kredittrating.